4 voordelen van een speelkleed

Toen Sophie zelf een baby was had ik geen speelkleed. Ik heb er regelmatig naar gekeken, maar ik kreeg al snel error in mijn hoofd van al die felle kleuren. Dus toen ze een beetje begon te ontdekken legde ik vaak gewoon een deken op de grond. Maja dat was natuurlijk ook niet zo comfortabel voor zo kleintje.

Daarom hierbij 5 redenen waarom ik wel een speelkleed aanraad, en wat de meest genoemde feedback is die ik van ouders kreeg!

1.  Het bied een comfortabel plekje voor jouw baby, Mijn speelkleden hebben een extra dikke vulling waardoor her kindje goed wordt ondersteund en niet met het hoofdje op een harde ondergrond ligt.

2. Een speelkleed is een vast plekje waar een kindje lekker kan spelen en ontdekken. Na een verloop van tijd zal de baby dit gaan herkennen. Op het moment dat jij het speelkleed pakt. weet de baby dat het 'speel tijd' is. Dit bied rust en regelmaat voor de baby en voorkomt te veel nieuwe prikkels.

3. Als er meerderen kindjes in het gezin zijn, is een speelkleed ideaal om de interactie met elkaar aan te gaan. Op deze laagdrempelige manier kan je de grote broer of zus sneller betrekken bij het spelen.

4. Het is een mooie eyecatcher voor in de huiskamer. door zijn unieke ontwerp en neutrale kleur past het speelkleed perfect in bijna elke huiskamer.