• Gratis verzending *
  • Veilig voor gebruik
  • Heerlijk Comfortabel

MW Kids Styling

Hoi ik ben Madelon van de Wijgaart, 25 jaar oud en trotse mama van onze dochter Sophie van 2. Mw kids styling  is eigenlijk gewoon een afkorting van mijn eigen naam. Wij zijn binnenvaart schippers van beroep. Hierdoor is geen dag voor ons hetzelfde.

De passie voor de Naaimachine heb ik pas een paar jaar geleden ontdekt. Het begon met wat kleine dingen uitproberen tijdens mijn zwangerschap. Maar al snel had ik door dat ik het erg leuk vond en het lukte ook nog eens!  Hierdoor ging ik steeds meer nieuwe dingen uitproberen.  Ik heb het echt mijzelf  helemaal aangeleerd met veel hulp en tips van filmpjes en verschillende blogs.  Het leukste vind ik dat ik nu gewoon zelf  een product helemaal van a tot z zelf kan maken. Het geeft mij enorm veel voldoening en ik kan er echt van genieten als Sophie bijvoorbeeld in een setje loopt dat ik zelf hebt gemaakt voor der.

Ik vind het onwijs leuk om nieuwe producten te bedenken voor de webshop, en dit dan ook uit te werken tot een eindproduct dat ik in de webshop kan toevoegen en verkopen.  Mijn doel is om MW Kids Styling te blijven ontwikkelen en te laten groeien. Het geeft mij onwijs veel energie om ermee bezig te zijn, en ik vind het zo leuk om berichtjes te krijgen van blije klanten en tevreden baby's