Over MW Kids Styling

Hi wat leuk dat je hier bent! Ik ben Madelon van de Wijgaart, het gezicht achter deze webshop. Waar ik met alle liefde en passie de producten maak en nieuwe items bedenk en uitwerk.

Trotse mama van Sophie van bijna 3 jaar oud. Samen met Rene wonen wij met zijn drieën en onze hond Bailey in Zwijndrecht. De passie voor het naaien is pas ontstaan tijdens mijn eigen zwangerschap. Ik had van mijn schoonmoeder ooit een naaimachine gekregen. Want ja dat moest elke vrouw toch hebben? Nadat dat ding altijd in de kast heb gestaan, werd ik toch een beetje nieuwsgierig. Ik zag verschillende blogs voorbij komen met uitleg hoe je zelf een baby uitzet kon maken. Na wat stof te hebben ingekocht, ben ik het maar gewoon 'gaan doen' Met behulp van van tutorials op YouTube het gewoon gaan proberen.

Mijn eerste projecten zagen er best leuk uit. Al zei ik het zelf. Zo ben ik steeds weer meer nieuwe dingen gaan uitproberen en ontdekken. Ik had er veel plezier in en vond het heerlijk om weer bezig te zijn om een nieuw project uit te werken en te maken.

De speelkleden zijn echt ontstaan toen ik een uniek kraam cadeau wou maken voor een vriendin. Een standaard bad cape of dekentje is vrij simpel te maken. Dus ik zocht iets meer uitdagender. Ik kwam op Pinterest een speelkleed tegen in de vorm van een monstra blad. Dit vond ik wel tof! Dus alles een beetje uitgezocht wat ik moest hebben. Zonder enig plan ben ik gewoon begonnen met het tekenen van een patroon. Dit heb ik in de tussentijd denk ik wel 20 keer aangepast, maar ik was zo trots op het eindresultaat! Het speelkleed werd gelukkig super enthousiast ontvangen. Nadat ik een foto had gedeeld op sociale media is het balletje een beetje gaan rollen. Ik kreeg super veel enthousiaste berichtjes van mensen die hem prachtig vonden en vroegen of ik er ook een voor hun wou maken. Dit heb mij toen aan het denken gezet en daardoor heb ik de stap durven zetten om MW Kids Styling op te zetten.

Ik hoop jou te kunnen inspireren met nieuwe producten voor jouw kindje('s) En dat je met veel plezier gebruik kan maken van mijn producten!

Liefs, Madelon.